Domov
Domov > Masaže > Obvestila

Podarite si energijo

Vstopite v objem toplote, uživajte v različnih masažah in se prepustite barvni harmoniji.

Podarite si energijo
Pokličite 041 796 846 ali nam pošljite sporočilo.
Kozmetični salon

Obvestila

 • ODDAMO POSLOVNI PROSTOR (cca 35m2)

  V okviru studia Energija oddamo samostojni prostor  v najem. Ločen samostojni prostor 13m2 (soba) + souporaba predprostora, recepcije cca 20m2 + WC in tuš.
  Zelo primeren za opravljanje dejavnosti masaž, manualnih terapij, kiropraktike, alternativnih oblik zdravljenja ali sorodne dejavnosti.
  Poslovni prostor je v celoti in po meri opremljen, moderno zasnovan, klimatiziran, vsi priključki (internet, telefon, alarm sistem itd...), urejena parkirna mesta pred objektom. Možnost dolgoročnega najema, oddamo.

  POGOJ ZA NAJEM; resni kandidati z referenco, poklicna in osebna profesionalnost, najemnik z (večletno) prakso in s svojo dejavnostjo opravljanja storitev.

  Več informacij na mobilni št. 041 796 846 ali info@studioenergija.com  www.studioenergija.com

         

        

        

    
   
 • V kolikor se ne oglasim na mobilni telefon pomeni, da sem zaseden in ne utegnem govoriti ali sem službeno odsoten v tujini. Vljudno vas prosim, da večkrat pokličete, pošljete sms ali elektronsko sporočilo na info@studioenergija.com. Takoj ko utegnem, vas pokličem ali odpišem na vaše sporočilo.

  Hvala za razumevanje!
V kolikor neupravičeno manjkate na naročeni termin oz. ga ne odpoveste vsaj 24 ur pred obiskom, se zaračuna celotna cena storitve!
 
Hkrati vas prosim, da prihajate na naročeni termin ob točno dogovorjeni uri in datumu. Če ne utegnete priti ali imate druge obveznosti, mi prosim to sporočite dan pred dogovorjenim terminom.

SaveSaveSave