Domov
Domov > Aktualne objave > Človek in masaža

Podarite si energijo

Vstopite v objem toplote, uživajte v različnih masažah in se prepustite barvni harmoniji.

Podarite si energijo
Pokličite 041 796 846 ali nam pošljite sporočilo.
Kozmetični salon

Človek in masaža

Masaža je dejavnost, ki je na profesionalni ravni ni tako lahko obvladati. Ni dovolj, da se udeležimo strokov­nih tečajev in da dobro poznamo anatomijo in fiziologijo človeka. Potrebno je vse osnovno znanje prenesti v lastno prakso.

»
Današnji človek se niti ne zaveda, kako pogosto se pritožuje nad bolečinami gibalnega sistema. Seveda približno ve kaj je razlog njegovih težav, vendar si to le redko prizna.
Takšno stanje ni samo posameznikov problem, ampak problem celotne družbe. Vzrok tega niso samo pomanjkanje gibanja, sedeči poklici in enostranske obremenitve, ampak tudi premalo regeneraci­je organizma. To ni tipično samo za večino današnje populacije, s podobnimi težavami se srečujejo tudi športniki in rekreativci, kateri so pre-obremenjeni s svojimi treningi, plani, željami, tekmovanji in nestrpnostjo za dosego čim boljšega rezultata.

V zadnjih letih se je znanje in posledično situacija na tem področju zelo izboljšala in ena od metod, ki je k temu pripomogla, je tudi masaža.

Šele po letih truda iz praktikanta postane pravi maser, ki zna prepoznati in ugotoviti kaj telo potrebuje in kdaj je masaža učinkovita. Kot v vsakem poklicu sta praktična izkušnja ter nadarje­nost ključnega pomena za pravega mojstra masaže.

Vabim vse, ki vas zanimajo teme iz področja masaž, fizioterapije, wellnessa, alternativnih oblik zdravljenja, fitnesa, prehrane, vrhunskega-športa, rekreacije….itd, da se mi pridružite in napišete svoje izkušnje in mnenja, ki ste jih deležni z različnimi fizio-terapevti, maserji, trenerji, zdravniki… različnimi masažami, zdravljenjem, terapijami, vadbami, treningi.

Boštjan Ahačič
»