Domov
Domov > Masaže > Masaže

Podarite si energijo

Vstopite v objem toplote, uživajte v različnih masažah in se prepustite barvni harmoniji.

Podarite si energijo
Pokličite 041 796 846 ali nam pošljite sporočilo.
Kozmetični salon

Masaže

Učinki masaže se lahko primerjajo s koristnostjo telesne vadbe. Masaža je ena najstarejših naravnih metod za obnovo in izboljšanje človeških sposobnosti.

Masaža preko različnih tehnik blagodejno vpliva na posameznika, saj vzpodbuja obnovo ravnovesja na telesni in duševni ravni. Predvsem na mišični in posledično na skeletni sistem ima masaža še posebno blagodejen učinek.

Nekaj pozitivnih učinkov, ki jih ima masaža:
  • napete mišice se ob masaži sprostijo,
  • izboljša se mišični tonus,
  • mišicam se povrne moč,
  • pozitivno vpliva na živčni sistem,
  • boljša presnova,
  • bolj gibljivi sklepi,
  • izboljša se krvni in limfni obtok,
  • pomaga pri odpravi bolečin in oteklin,
  • telo se hitreje regenerira, odpadne snovi se lažje izločajo iz telesa,
  • koža je po masaži voljna, elastična in odporna proti zunanjim vplivom...itd
Različne vrste masaž se obravnava individualno!


 


Dandanes je širše znano ljudem, da se masaža ne uporablja samo v lepotne namene ali da jo koristijo samo tisti, ki imajo dovolj denarja in prostega časa, danes je jasno, da je masaža nepogrešljiv del v našem življenju. Vsakdo izmed nas se je v življenju gotovo že srečal z bolečino (npr, v vratu ali križu) in prav masaža z njenimi blagodejnimi učinki je tista, ki nam v prvi vrsti lahko najbolj koristi.
Življenski slog in upoštevanje dejstev, da moramo za svoje telo sami nekaj narediti je najpomembnejše spoznanje, ki nam lahko prinaša dobro počutje.
Šport in naporen vsakdanjik si je danes brez masaže težko predstavljati, zato je prav to glavno spoznanje, da masaža koristi in pomaga tako pri poškodbah, bolečinah, zvinih, slabemu počutju, utrujenosti itd, kot tudi v preventivne namene. Prav tu nas maserji – terapevti učijo kako skrbeti, da se nam ne bi dogajale nepotrebne nevšečnosti.
Tisti, ki masažo koristijo tudi v preventivne namene je dokazano, da imajo manj poškodb in težav s svojim telesom in telesno  sposobnostjo. Tudi poškodbe in telesne okvare, ki se odpravljajo sproti se hitreje celijo. Pogostost obiska masažnega salone je odvisna od vsakega posameznika in je težko natančno določiti kolikokrat naj bi se masirali. Ob obisku pri maserju - terapevtu vam bo le on znal svetovati kolikokrat in kako pogosto je smiselno obiskovati masažo, glede na vaše telesno stanje in aktivnost.
Zato vam priporočam, da si privoščite masažo in se sami prepričate o njenih učinkih.

 

Save